FAQ – Sidebar 21

Frequently Asked Questions

No results found.

Algemeen5

Hoe kan ik me registeren als forumgebruiker?

Je kan je aanmelden als gebruiker door in het navigatiemenu bovenin de website te klikken op 'Registreren'. Vervolgens vul je een gebruikersnaam (naar keuze) in, je e-mailadres, maak je een wachtwoord aan en vul je een Profielnaam in. Klik daarna rechtsonder op registreren waarna je account direct is aangemaakt.

Als geregistreerde gebruiker kan je topics plaatsen, reageren op topics en je profiel bewerken.

Wat is het verschil tussen een topic en een activiteit?

Als forumgebruiker kan je topics plaatsen in een groep via het forum van de betreffende groep. Je stelt dan een topic op gerelateerd aan het onderwerp van de groep. Een activiteit maak je aan als je informatie of een update over je werkzaamheden wilt delen op het gebied van aanbestedingen, bijvoorbeeld een functie wijziging.

Kan mijn bericht worden aangepast of verwijderd?

Dit forum is opgezet voor alles omtrent aanbesteden. Berichten die niets met aanbestedingen te maken hebben, worden verwijderd.

Onze moderators houden alle topics en groepen in de gaten. Ze hebben de mogelijkheid om berichten te redigeren en te verwijderen, topics te verplaatsen en andere handelingen te verrichten. De moderators kunnen te alle tijde en zonder overleg of toelichting berichten aanpassen of verwijderen, daar waar zij van mening is dat deze in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden huisregels, of daar waar de leesbaarheid/begrijpelijkheid van een bericht/topic in het geding is.

Hoe kan ik mijn e-mailvoorkeuren aanpassen?

Om je e-mailvoorkeuren aan te passen, ga je via het navigatiemenu links naar de laatste optie - tandwielicoon. Vervolgens klik je op E-mailnotificaties. Hier kan je direct al je voorkeuren aanpassen en aangeven in welke gevallen je een e-mail wenst te ontvangen. Klik na het aanpassen van je voorkeuren op 'Bewaar veranderingen'.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig?

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Als je hier vragen over hebt, helpen we je graag. Je kunt ons bereiken via info@tendercommunity.nl

We verwerken je persoonsgegevens alleen voor de volgende doelen:
Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.
Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de e-mail.
Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.

In geen enkel geval delen we je persoonsgegevens aan derden.

Beveiliging en privacy2

Kan iedereen mijn profiel zien?

Je profiel is zichtbaar voor alle geregistreerde en niet geregistreerde gebruikers van het forum, deze instelling kan je niet aanpassen.

Hoe kan ik een melding maken van een ongepast bericht?

Heb je een bericht op het forum gezien die naar jouw mening in strijd is met de huisregels? Ga daarover dan niet in discussie op het forum, maar meld het via deze link bij de moderator per een-mail naar info@tendercommunity.nl

Contact met andere forumleden5

Hoe kan ik een vriendschapsverzoek sturen?

Wanneer je navigeert naar een profiel van een forum lid, zie je rechtsboven op de pagina 'voeg vriend toe'. Het forum lid die je hebt uitgenodigd, ontvangt dan een e-mail met je vriendschapsverzoek.

Ik ben geregistreerd gebruiker, maar kan niet reageren of een topic aanmaken.

Wanneer je geregistreerd forumgebruiker bent en je wilt reageren op een topic of een nieuwe topic aanmaken, dien je lid te zijn van de betreffende groep. Om lid te worden van een groep, navigeer je via de hoofdpagina naar groepen of Forum lijst, vervolgens klik je op de naam van de groep waar je lid van wilt worden. Rechtsboven in de profiel achtergrond van de groep zie je een knop met 'lid worden van groep'. Wanneer je hierop klikt, ben je direct lid van deze groep en kan je reageren op topics en een nieuwe topic aanmaken.

Hoe kan ik berichten verwijderen?

Wanneer je een bericht hebt geplaatst in een groep, kan je na het plaatsen van het bericht klikken op 'Prullenbak" om het bericht te verwijderen. Het menu om het bericht te verwijderen vindt je rechtsboven van het bericht en is alleen zichtbaar na het plaatsen. Je kan alleen je eigen berichten verwijderen.

Ik heb een bericht ontvangen, hoe kan ik antwoorden?

In het forum kan je alleen reageren op een bericht als je bent geregistreerd. Om je te registeren als forumgebruiker, klik je op de pagina registeren en vul je het formulier in. Om te reageren op een bericht heb je een aantal mogelijkheden. Je kunt klikken op een topic en vervolgens onder het bericht een reactie plaatsen.

Als je wilt reageren op een privé bericht, klik je in het navigatiemenu links op de pagina op het envelop-icoon 'berichten'. Vervolgens klik je op Inbox waar je het ontvangen bericht ziet, klik daarna op het onderwerp van het bericht. Onder het ontvangen bericht kan je een reactie plaatsen.

Hoe neem ik contact op met een andere gebruiker?

Je kan contact opnemen met een andere gebruiker via verschillende manieren. Via het navigatiemenu links op de pagina, ga ja naar berichten (envelop-icoon) en klik je op 'nieuwe aanmaken'. Je kan dan direct je bericht opstellen en de naam van de gebruiker invullen in het veld "Verzend naar'.

Een andere manier om contact op te nemen met een andere gebruiker is om te navigeren naar het profiel van de andere gebruiker, dit kan door te klikken op de gebruikersnaam vanaf elke pagina waar de gebruikersnaam genoemd is. Rechtsboven in het profiel zie je Privébericht staan, klik hierop waarna je direct je bericht kan opstellen en verzenden.

Inloggen3

Hoe kan ik uitloggen?

Wanneer je bent ingelogd, kan je rechtsboven in het navigatiemenu klikken op 'Uitloggen' of ga in het navigatiemenu links naar het tandwiel-icoon. Vervolgens klik je op de onderste optie 'Uitloggen'.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kan je wachtwoord op ieder moment wijzigen via het navigatiemenu links op de website gaan naar het tandwiel-icoon. Vervolgens klik je op 'Algemeen'. Je ziet dan direct in het scherm de optie om je wachtwoord te wijzigen.

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je op de pagina "Inloggen'. Hier vul je vervolgens je laatst bekende inloggegevens in, wanneer deze niet correct zijn verschijnt er een veld 'Wachtwoord vergeten'. Klik hierop en vul daarna je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Hoe kan ik deze achterhalen?

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je op de pagina "Inloggen'. Hier vul je vervolgens je laatst bekende inloggegevens in, wanneer deze niet correct zijn verschijnt er een veld 'Wachtwoord vergeten'. Klik hierop en vul daarna je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Als je je gebruikersnaam bent vergeten, stuur dan een e-mail naar info@tendercommunity.nl. Je ontvangt per e-mail je gebruikersnaam.

Mijn profiel6

Kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?

Je kan je gebruikersnaam veranderen door links in het navigatiemenu te klikken op het poppetjes-icoon en vervolgens op profiel bewerken. Je ziet dan direct het veld 'naam' waar je je gebruikersnaam kan aanpassen. Het is toegestaan om een schuilnaam/alias als gebruikersnaam te voeren, maar het is niet toegestaan om je voor te doen als een ander (rechts)persoon. Schending van deze regel kan leiden tot onmiddellijke en permanente blokkering.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Je kunt je profiel niet zelf verwijderen, dat kunnen alleen de moderators. Overigens wordt dan alleen je profiel verwijderd, niet de bijbehorende berichten. Als je je profiel wilt verwijderen, stuur je een e-mail naar info@tendercommunity.nl. Je profiel wordt dan binnen 24 uur verwijderd.

Hoe stel ik mijn profiel in?

Nadat je je hebt geregistreerd en bent ingelogd, kan je je profiel instellen. Ga hiervoor naar het navigatiemenu links op de website en ga naar het poppetjes-icoon. Vervolgens klik je op 'Profiel bewerken'. Hier kan je je naam wijzigen en een foto uploaden of maken via webcam. Klik na het maken van de aanpassingen rechtsonder op 'Sla wijzigingen op'.

Waarom is mijn foto niet meer zichtbaar op mijn profiel?

Onze moderators controleren na uploaden of maken van de foto via webcam elke afbeelding. Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende, onrespectvolle, niet-constructieve of anderszins ongepaste foto's zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Je ontvangt een melding van de moderator indien je foto wordt verwijderd.

Is mijn foto direct zichtbaar op mijn profiel?

Na het uploaden van een foto of na het maken van een foto via je webcam, is je foto direct zichtbaar op je profiel. Onze moderators controleren na uploaden of maken van de foto via webcam elke afbeelding. Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende, onrespectvolle, niet-constructieve of anderszins ongepaste foto's zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Je ontvangt een melding van de moderator indien je foto wordt verwijderd.

Hoe voeg ik een foto toe aan mijn profiel?

Je kan een foto aan je profiel toevoegen door in het navigatiemenu links te klikken op het poppetjes-icoon. Vervolgens klik je op profiel afbeelding aanpassen en kan je direct een foto uploaden of een foto maken via je webcam.